سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- تولید نوشیدنی پروبیوتیک غیرلبنی جو دوسر-شیره انگور با استفاده از باکتری Lactobacillus fermentum (ATCC ۱۴۹۳۱) و بررسی ویژگیهای آن ارائه شده در چهارمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران (1400)
- بررسی ویژگیهای ضد التهابی، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ دو نوع گیاه زرآوند و یونجه زرد ارائه شده در هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران (1400)
- بررسی ویژگی های درمانی و آنتی اکسیدانی آب گلابی- زردآلوی تخمیر شده با استفاده از Lactobacillus acidophilus ATCC ۴۳۵۶ ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی (1400)
- بررسی خواص درمانی و آنتی اکسیدانی آب خرمالو-پرتقال تخمیری حاوی GABA با استفاده از(۸۰۱۴ Lactobacillus plantarum (ATCC ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- مطالعه مروری بر افزودنی های گیاهی به نان و تاثیر آنها بر کیفیت آن ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری آب آلبالو-شاتوت با استفاده از باکتری Lactobacillus plantarum ATCC ۱۴۹۱۷ ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- مروری بر مهمترین مطالعات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی بره موم زنبور عسل در صنعت غذا ارائه شده در دومین کنفرانس ملی پیشرفت های اخیر در مهندسی و علوم نوین (1398)
- بررسی ویژگی های شیمیایی فیزیکی عصاره بره موم بر اساس استاندار ملی ایران روش های تولید عصاره آن ارائه شده در سومین همایش ملی پژوهشی توسعه و ترویج در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران (1397)
- استخراج روغن پالم با استفاده از حلال و مایکرو ویو ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی (1397)
- اهمیت بهینه کردن فرمولاسیون نان با استفاده از گیاهان دارویی و عوامل ارگانیک ارائه شده در دومین کنگره بین المللی علوم و مهندسی (1397)
- بررسی غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها توسط فناوری نوین پلاسمای سرد ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا (1393)
- بررسی سینتیک غیر فعال سازی سالمونلا تحت فناوری های غیرحرارتی نوین ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا (1393)
- بررسی غیر فعال سازی میکروارگانیسم های گوشت توسط اشعه گاما ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا (1393)